Fraud Blocker
contact@urgente-instalatii.ro
SOLICITA OFERTA

Instalatii termice Bucuresti

Oferim servicii specializate de instalare și mentenanță a sistemelor termice. Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a proiecta și implementa soluții personalizate, adaptate nevoilor și cerințelor specifice ale locației dumneavoastră. De la centrale termice și radiatoare, până la conducte și controlul temperaturii, ne asigurăm că instalațiile termice sunt realizate conform standardelor de calitate și siguranță

SOLICITA OFERTA

Instalator Sanitar Non Stop

Intervenim de urgență, în orice cartier din Bucuresti, pentru lucrări de reparații și modernizări ale instalațiilor termice și sanitare dar și desfundări.

Aducem cu noi uneltele și echipamentele necesare pentru a putea lucra rapid, curat, organizat. În plus, datorită sutelor de lucrări și intervenții avute în acest sector de-a lungul anilor, cunoaștem îndeaproape starea infrastructurii locale, a calității materialelor folosite în construcție pentru clădirile din aceste cartiere și a celor mai frecvente problem apărute cât și soluțiile acestora.

SOLICITA OFERTA
instalator bucuresti

Solicita oferta de pret

Pentru orice întrebare al cărui răspuns nu l-ai găsit în rândurile scrise de noi, te rugăm să ne dai un telefon. La orice oră.

SOLICITA OFERTA 0766 889 914